TOP 7 cei mai scumpi blugi din lume

specialbodyIndiferent că vorbim de modele de jeans bărbati sau femei, există în istoria fashion-ului câteva design-uri de blugi care au ajung să coste si cât un automobil. De la Gucci la Levi Strauss, de la Dolce & Gabanna la Casa Dior, aceste design-uri de pantaloni impresionează prin stil, opulenta si eleganta. Ca o curiozitate, dacă modelele de blugi de lux pleacă azi de la 1.000 de dolari si ajung in jurul cifrei de 10.000, compania Levi Strauss, plătea la finalul mileniului trecut pe o piesă de vestimentatie care i-a apartinut, o sumă record de aproape 50.000 de dolari – echivalentul pretului pentru un apartament.

Care e povestea? Se pare că respectiva piesă de vestimentatie s-a pastrat aproape intactă desi a fost conceputa si fabricata in anul 1880 chiar de catre compania Levi Strauss.

In alta ordine de idei, la ora actuala exista perechi de blugi de lux care sunt disponibili publicului larg.

  1. Escada a semnat o pereche de blugi in stil haute couture pe care a decorat-o cu cristale Swarovsky.O astfel de piesă de vestimentatie ajunge să coste si 10.000 de dolari si se gaseste extrem de greu în retail clasic dar si online.
  2. Blugii A.P.O. ajung să coste si 4.000 dolari perechea. Motivul? Au imprimeuri decorate cu diamante si aur de 14k. Se gasesc in cateva magazine selecte din New York, Los Angeles, Tokyo, Beijing sau Shanghai.

În Europa, blugii A.P.O se găsesc în orase precum Paris sau Milano.

III. Chiar daca sunt mai usor de gasit, modelul Astrakhan Jeans de la Dolce & Gabbana ajunge să coste si 3800 de dolari. Motivul?  In cadrul texturii de tip denim se află si portiuni din blana de astrahan din rasa karakul, cel mai scump astrahan din lume cu tente de tip sur argintiu.

  1. Nici Gucci nu se lasa mai prejos cand vine vorba de segmentul luxury. Modelul Genius Jeans costa in jur de 3400 de dolari. Pretul piperat se datoreaza denimului canelat decorat cu pene, butoni si margele.
  1. Escada are şi o variantă mai modestă a blugilor de lux cu cristale. Under The Sea Jeans este o pereche de blugi semnata care costa peste 3200 de dolari si se poate gasi in mai multe magazine de Fashion din Europa.
  1. Blugii Dolce & Gabbana în versiunea florală, cu aplicaţii multicolore, ajung să coste în jur de 3.000 de dolari. Materialele folosite pentru imprimeuri si aplicatii sunt din zona premium.

VII. Casa Dior are si ea o colectie de blugi luxury al căror pret pleacă de la 1.700 de dolari. Combinatia chic de piele si denim duc pretul produsului atât de sus pentru că pielea este de cea mai fină calitate.

Salvează

Leave a Reply