Noul iPhone 6s vine cu un nou model de display

Astazi, 9 septembrie 2015 avem parte de noua lansare a celui mai recent produs realizat de catre Apple, mai exact iPhone 6S. Acesta este un smartphone cu adevarat revolutionar, incat va ofera nenumarate posibilitati de a naviga pe internet, de a realiza fotografii de inalta calitate si totodata de a detine un produs cu un design de-a dreptul special

Dorim totusi sa va introducem faptul ca noul model introduce un nou display iPhone, acesta este dotat cu cu noua tehnologie Force Touch, aceasta este una dintre tehnologiile utilizate de catre noul MacBook Pro dar si de catre Apple Watch.

Ce puteti realiza cu ajutorul acestei noi tehnologii ?

In primul rand aveti posibilitatea de a cu simple gesturi de presiune sa realizati mai multe comenzi, mai exact atunci cand apasati cu o anumita forta, telefonul dumneavoastra va realiza anumite operatii setate de catre dumneavoastra. Configurarea este o solutie optionala, fiecare client este liber sa configureze sau nu aceasta setare. Display-ul este cu siguranta unul dintre cele mai rezistente produse de pe piata, chiar daca si acesta este extrem de vulnerabil la cazaturi, va indicam sa folositi noile cover-uri si totodata daca este posibil o folie din sticla pentru a garanta o protectie sporita telefonului dumneavoastra.

Pe langa aceasta schimbare extrem de importanta a display-ului dorim sa va comunicam faptul ca aceasta nu este singura modificare majora, dupa cum bine stiti Apple face lucrurile mai incet dar le realizeaza extrem de bine.

Se pare ca noul model este dotat cu 2 GB de memorie RAM si o camera foto de 13 Mpx, realizata special pentru a putea mortaliza momente uimitoare. Noul sau procesor va garanteaza o autonimie mai mare a bateriei deoarece este construit pentru a consuma mai putina energie, iar prestatiile acestuia au fost imbunatatite.

Leave a Reply