Ghid pentru cumpararea hainutelor pentru bebelusi

Dintr-un ghid in care autorul isi propune sa includa sfaturi de care parintii trebuie sa tina cont atunci cand cumpara hainute pentru copii, nu trebuie sa lipseasca urmatoarele caracteristici:

Grupa de varsta – marimi haine in functie de dimensiuni copii

Bebelusii au tendinta de a creste rapid, in special in primul an de viata, motiv pentru care parintii ar trebui sa evite sa cumpere foarte multe haine de aceeasi masura pentru bebelusi, pentru ca ele vor ramane oricum mici in foarte scurt timp. Pentru o investitie utila cu adevarat, se recomanda cumpararea hainutelor in functie de diferite nivele de varsta. Exista hainute bebelusi 0-3 luni, 3-6 luni, etc.

Materialele din care sunt confectionate hainutele

Materialele din care sunt confectionate hainutele pentru cei mici ar trebui sa fie de foarte buna calitate. Se recomanda alegerea hainutelor de bumbac sau din alte tesaturi cat mai naturale pentru a fi sigur ca cel mic urmeaza sa se simta cat mai bine in ele. Parintii ar trebui sa evite hainutele pentru bebelusi din materiale sintetice, deoarece acestea nu lasa pielea micutului sa respire.

hainute bebelusiSistem de prindere

Un alt detaliu de care ar trebui sa tina cont parintii atunci cand cumpara hainute pentru bebelusi este sistemul de prindere. Sunt in mod general recomandate acele hainute care au sistemul de inchidere cu capse in locul nasturilor. De ce se recomanda acest lucru? Pentru ca toate capsele se deschid si se inchid repede indiferent de dimensiunea lor, spre deosebire de alte sisteme de prindere. Timpul de schimbare a bebelusului se va reduce cu mult, ceea ce este un lucru bun pentru ca in acest mod pielea nu va mai sta foarte mult in contact cu aer rece.

Body-urile – vedete in primele luni de viata

Pentru primele luni de viata ale micutilor sunt recomandate body-urile. In cazul acesta exista o explicatie foarte simpla. Toate hainutele care nu se prind cu ajutorul unui elastic pe abdomenul micutului vor lasa burtica sa se extinda in momentul in care mananca si in plus, nu cauzeaza disconfortul celui mic. Prin urmare se recomanda evitarea hainutelor cu elastic mai ales in prima faza de dezvoltare.

Nu cantitatea de haine conteaza

Cand se cumpara imbracaminte pentru bebelusi se recomanda buna organizare. Parintii ar trebui sa isi noteze lucrurile de care au neaparat nevoie si sa nu se abata de la lista. Indiferent de cat sunt de dragute anumite hainute, este destul de frustrant cand parintii descopera odata intorsi acasa ca au cumparat plase intregi de hainute care peste putin timp vor ramane mici copilului, deci cheltuiala se poate dovedi in zadar.

Cumparaturi online

In online exista numeroase magazine cu hainute, iar Strumfmall.ro este unul dintre acestea – un magazin online cu produse pentru copii, dedicat in exclusivitate acestora, oferind toate instrumentele necesare pentru ca parintii sa gaseasca rapid produsele, hainute, jucarii si accesorii, potrivite pentru copilul lor, fara a fi necesara o cautare indelungata.

Leave a Reply