Cabinet Stomatologic cu Laser ProDent Clinic

cabinet-stomatologic-prodentAnxietatea nu ar trebui sa ii tina la distanta pe pacienti de cabinetele stomatologice, in special pentru ca in ziua de azi tratamentele sunt mult mai sigure, mai eficiente si mai rapide decat in trecut. In plus, oricine poate apela la un cabinet stomatologic in Bucuresti precum ProDent Clinic care e foarte modern, bine echipat si dispune de o echipa de medici experimentati, capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii pentru tratarea pacientilor. In plus, aici pot fi urmate o multime de tratamente ce se efectueaza cu ajutorul laserului dentar, care reprezinta o adevarata revolutie in domeniul stomatologic.

Mai multe tratamente

Cariile dentare sunt unele dintre cele mai intalnite probleme la nivelul cavitatii orale, iar acestea pot fi tratate cu usurinta prin intermediul laserului, fara a mai fi nevoie de folosirea frezei clasice, cea care aduce anxietate in randul mai multor pacienti. Si afectiunile gingivale sunt mult mai usor de tratat, intrucat laserul ajuta la indepartarea bacteriilor, iar acesta mai poate fi util si pentru eliminarea anumitor leziuni. Nu in ultimul rand, cosmetica dentara reprezinta un domeniu tot mai popular, iar laserul se poate folosi pentru albirea dintilor, prin aplicarea unei substante speciale si activarea acesteia pentru ca procesul sa fie mult mai rapid.

Cum functioneaza?

Laserul dentar functioneaza in diferite moduri, in functie de tratamentul pentru care este folosit, astfel ca in cazul procedurilor chirugicale acesta poate taia tesuturile, pentru obturatii poate intari materialele folosite, iar pentru albirea dentara va reprezenta o sursa de caldura ce va spori activitatea agentilor folositi.

Diferite avantaje

In comparatie cu freza traditionala utilizata in orice cabinet stomatologic din Bucuresti, la ProDent Clinic se foloseste laserul dentar care, in multe situatii, nici nu mai impune necesitatea anesteziei, fie doar a unei doze modeste, dar si ajuta la reducerea anxietatii in randul pacientilor care nu se simt confortabil pe scaunul medicului stomatolog. De asemenea, se minimizeaza sangerarile sau inflamatiile atunci cand sunt efectuate tratamentele la nivelul tesuturilor, insa este util si pentru pastrarea unei cantitati mai mari de tesut dentar sanatos atunci cand se pregateste o obturatie. Totodata, acesta poate fi folosit in cazul celor care sufera de diferite afectiuni si in alte conditii nu ar fi putut urma anumite tratamente.

Cu alte cuvinte, laserul dentar este foarte util intr-un cabinet stomatologic, aduce o multime de avantaje si foarte putine minusuri, printre care imposibilitatea de a fi folosite in anumite conditii sau impune costuri destul de ridicate de achizitie.

Leave a Reply