Arat bine, deci sunt femeie

Va intrebati de ce toate tinerele doamne si domnisoare sunt dispuse sa renunte la ciocolata, la reteta preferata sau poate chiar la bauturile racoritaore ? Raspunsul este simplu, pentru a arata bine ! Am putea spune ca in cele mai multe cazuri, acesta devine obiectivul primar. Motivele pentru care o femeie are o astfel de dorinta sunt cu siguranta multiple, dar inainte de toate as dori sa specific ca aceasta este o cerinta a societatii, plina de scrupule si snobism.

In ultima vreme fetele sunt „obligate” sa aiba o atentie deosebita asupra siluetei si totodata a kilogramelor deoarece acestea pot caracteriza o persoana inainte de a incepe o simpla discutie. Sa nu uitam totusi ca un corp frumos devine totodata atractia principala a barbatilor si nu in ultimul rand poate starni invidie din partea celorlalte persoane ce fac parte din categoria sexul frumos.

femeie-care-ia-pastila

As putea spune fara sa gresec, ca orice femeie doreste sa fie admirata, sa fie complimentata si nu in ultimul rand sa primeasca atentie. Cateva detalii pentru care aproape orice femeie de pe plaiurile noastre este dispusa sa isi asume si sa realizeze mari sacrificii in schimbul unui corp frumos. Mai mult de atat, acestea uita chiar de sanatate atunci cand vine vorba de slabit, chiar daca doctorii ne sfatuiesc sa nu adoptam metode precum infometarea sau pastilele de slabit.

In incheiere as dori sa reamintim un simplu detaliu de care orice doamna si domnisoara ar trebui sa tina cont, mai exact sportul. Este indicat sa faceti cat mai mult sport, chiar daca de cele mai multe ori timpul sau programul extrem de incarcat nu va permite.

foto: unica.ro

Leave a Reply